top of page

Repertoire

Vox Humana har gennem mange år opbygget et bredt repertoire af klassiske værker, nordisk musik ofte i egne arrangementer, samt populære og kirkelige genrer.

Vi vil således kunne tilbyde koncerter lige efter jeres ønske, men vil også indstudere specielle værker/koncerter, som vi løbende vil tilbyde kirker og andre koncertsteder. 

Vox Humana har et meget bredt repertoire med vægt i den klassiske tradi­tion, men også med stor kærlighed til nyere nordisk musik. Koret synger såvel a cappella som med instrumentalt akkompagnement.

"Igen berørt" er navnet på et Album som Vox Humana udgav i år. Det er en opfølgning på "Nordiske Toner" som blev udgivet i 2013; (flere numre fra begge albums kan høres under "Repertoire > Lyt til Vox Humana").

Koret har flere gange haft et samarbejde med Sigurd Barrett og hans sjove, lære­rige sange fra hans ”Dan­markshistorie”. Vox Humana medvirker på nogle af Sigurds CD’er. Succes'en bliver gentaget i 2020 med Sigurds nye kompositioner og Jakob Høgsbros korarrangementer af disse i forbindelse med 100-året for genforeningen i Sønderjylland. 

bottom of page